HYRMYn hallitus 2018

Koko hallituksen tavoittaa osoitteesta hyrmy-council (at) helsinki.fi

Olli Ojala
Puheenjohtaja
olli.ojala (at) hyrmy.org

"Kumpulassa IT-guruksi opiskeleva folk- ja viikinkimetallin ystävä. Metallimusiikkini nautin mieluiten hyvän porukan kanssa sotasimaa juoden. Jatkoilla tavataan!"

Emmi Jokinen
Varapuheenjohtaja
emmi.jokinen (at) hyrmy.org

"Eteläpohojammaan lakeuksilta Helsinkiin karannut elintarviketieteiden opiskelija. Suklaakekseille ja HYRMY:n höpönassuille on sydämessäni erityinen paikka. Muihin rakkaudenkohteisiini kuuluu ruoka, leipominen, jääkiekko sekä doom ja melodinen dödis."

Sonja Lahtinen
Sihteeri
sonja.lahtinen (at) hyrmy.org

"Gradua vaille valmis kotieläin- agronomi. Kuuntelen suurimmaksi osaksi folk- power, industrial- ja sinfonista metallia. Silloin kuin minua ei löydä kirjoittamasta gradua, Hyrmyn kertsiltä tai Sabatonin eturivistä, niin olen todennäköisesti juoksemassa metsässä partiohuivi kaulassa."

Vesa Malm
Tilavastaava
vesa.malm (at) hyrmy.org

"Espoosta kotoisin oleva kolmannen vuoden metsätieteilijä. Popittaa doomia ja ties mitä kaikkea muuta."

Mikko Vuori
Ympäristövastaava
mikko.vuori (at) hyrmy.org

"Alunperin lohjalta kotoisin oleva fysiikan/tähtitieteen fuksi. Fuksivuodelta vapaaksi jäävä aika (eli lähes kaikki aika) on kiva käyttää videopeleihin, kapakoihin tai hyrmyillen! Dödis on kovaa."

Ilona Mäki
Taloudenhoitaja
ilona.maki (at) hyrmy.org

"Peräseinäjoelta Tampereen kautta Helsinkiin päätynyt ympäristö- ja luonnonvaraekonomian opiskelija. Hyrmyn ohella teen myös muita järjestöhommia, ja vapaa-ajalla liikun ja katson elokuvia."

Henri "Wade" Vatanen
Tapahtumavastaava
wade.vatanen (at) hyrmy.org

"Suursavon keisarikunnasta maanpakoon joutunut sotaherra, joka haaveilee Wackenin mutaisista nummista ja paremmista basson soittotaidoista. Musiikkimaun puolesta mottona on Tuska-festareiden "Hevi on paskimmillaankin parasta", jonka poikkeuksena on inhon väristyksiä aiheuttava Five Finger Death Punch. Harrastuksiin kuuluu bodailu, boulderointi ja juokseminen. Tähtäimessä on joka vuosi joku Tough Viking-kilpailuista."

Matti Myllynen
Tiedottaja
matti.myllynen (at) hyrmy.org

"Pääkaupunkiseutuluonnon kasvatti ja parantumaton pitkätukkaintellektuelli. Entinen humanisti-valtiotieteilijä filosofisilla vivahteilla, tuleva yleistietäjä metsien siimeksissä. Autan aina mielelläni ja kysyä saa — en useimmiten pure."

Kari Katajainen
Hallituksen varajäsen, jäsenvastaava, webmaster
kari.katajainen (at) hyrmy.org

"Alunperin Töölöstä kotoisin ja nykyinen Itä-Helsinkiläinen. Olen valmistunut Tietojenkäsittelyn tradenomiksi ja töissä myös IT-alalla. Vapaa-ajalla tulee potkittua, lukotettua ja painittua Taekwondossa, Hapkidossa ja Brassi Jujitsussa. Keikkoja ja festareita tulee tahkottua ympäri vuoden. Parhaiten uppoaa: Industrial, Thrash ja Black Metal. Juomista kurkusta menee parhaiten alas: Jallu, Whiski ja IPAt."

Johanna Miettinen
Hallituksen varajäsen, HYY-vastaava
johanna.miettinen (at) hyrmy.org

"Oman elämänsä rocktähti ja viittä vaille valmis kognitiotieteen maisteri. Metallimusiikin lisäksi intohimoihini kuuluvat kauhuelokuvat ja rikospsykologia. Harrastan kuntosaleilua, keikoilla käymistä, karaokea ja cosplayta."