Valikko Sulje

Nestori Tähtinen
Puheenjohtaja

”Helsinkiin ympäristötieteitä opiskelemaan eksynyt raskaan musiikin ystävä. Suurimman osan ajasta elän kuulokkeet korvilla ja niissä soi pääasiassa trässiä, dödistä ja progressiivista metallia. Mulle voi tulla aina juttelee, oon ihan mukava mutta ehkä vähän porilaine. ”

Jaakko Riutta
Varapuheenjohtaja, Tiedottaja
”Opiskelija, metallimusiikin ystävä, wannabe runoilija. Haaga-Heliassa opiskeleva, Helsingistä Parkanoon ja takaisin Helsinkiin. Tunnistaa parrasta ja bändipaidoista.”

Nella Forssas
Taloudenhoitaja

”Kielten opiskelija ja humanistinörtti, joka eksyi Hyrmyyn ja päätyi heti hallitukseen. Kuuntelen eniten varmaankin poweria ja industrialia, ja Spotifyn kuunnelluin artistini on vuodesta toiseen Sabaton, tietenkin.”

Kristian Kiljander
Sihteeri, Ympäristövastaava


”Geologian opiskelija eli kivetkin kiinnostaa. Musiikkina toimii folkki, bläkkis ja dödis, kaikki pakanahengelläkin ja melodisenakin eli ensimmäisellä kerralla Hyrmyllä sanottiin olevan niin stereotyyppinen suomalainen musiikkimaku kuin olla voi. Lempibändinä Finntroll!”

Elias Jetsonen
Häirintäyhdyshenkilö

”Alunperin Kotkasta kotoisin oleva lääkisopiskelija ja HYRMY:n pitkäaikainen hallitusaktiivi. Soitan rumpuja Apocrypth -nimisessä yhtyeessä. Vapaa-ajalla kulutan eniten progressiivista metallia.”

Eetu Tahvonen
Tilavastaava

Niitä Vanhempia Muinaisia, aikoinaan englannin fuksina kerhoon liittynyt, nyt viimein katsomassa minkälaista meno on myös tuolta hallituspuolelta käsin. Hevayn suhteen aika moniruokainen; viime aikoina pyörityksessä ollut akselia dödis, doom ja bläkkis. Rässi, perinne- ja progesetitkin toimii. Osa kerhon pientä mutta innokasta chili-intoilijoiden heimoa.

Photo Credit: Khoa Vu, @khoavu299

Iida Hermonen
Tapahtumavastaava, Tiedottaja

”syvällä metsässä on järvi, jonka kaislikossa piileskelee näkki. tämä näkki ei viulua osaa soittaa, mutta ärjyy ja karjuu minkä kerkiää. näkille kelpaa erityisesti folkihtava ja pakanahengellä tehty metalli, bläkkis, dödis, ja vähän oikeastaan kaikki muukin. voit tulla vaikka tänne järveen näyttämään sen progesivuprojektisi, niin mieluusti kuuntelen. juu, ihan tänne veteen asti

Usva
Keikkavastaava, Yhdenvertaisuusvastaava, Häirintäyhdyshenkilö

”Valtsikan alumni, valmistunut Politiikan ja viestinnän maisterilinjalta VTM:ksi. Metallissa maku painottuu pitkälti black metalliin ja sen moninaisiin alagenreihin, mutta yleisesti metallissa pidän kaikenlaisesta häröilystä ja hyvistä UG-bändeistä.

Anna Jubele
Hallituksen jäsen

J.H.
Webmaster &
Jäsenvastaava

”Maataloustieteiden maisteriopiskelija joka ei ole maalta kotoisin. Harrastuksina laulu sekä ratsastusjousiammunta”

Toimihenkilöt

Iida Ronkainen
Risteilyvastaava

”Taktinen joka paikan höylä, jonka voi löytää lähes 90% ajasta jossain heilumasta. Metallin yksilö nauttii pääosin mustana mutta on erittäin avoin myös esim dödikselle ja lähes kaikelle. Hihasta saa tulla aina nykäsee oli tilanne mikä tahansa :)”

Matti Myllynen
Nakkikone

Hyrmyn entinen puheenjohtaja, joka lähti veroja pakoon Ruotsiin.