Valikko Sulje

Elias Jetsonen
Puheenjohtaja

”Alunperin Kotkasta kotoisin oleva lääkisopiskelija ja HYRMY:n pitkäaikainen hallitusaktiivi. Soitan rumpuja Apocrypth -nimisessä yhtyeessä. Vapaa-ajalla kulutan eniten progressiivista metallia.”

Jaakko Riutta
Varapuheenjohtaja, Vuosijuhlavastaava, Häirintäyhdyshenkilö
”Opiskelija, metallimusiikin ystävä, wannabe runoilija. Haaga-Heliassa opiskeleva, Helsingistä Parkanoon ja takaisin Helsinkiin. Tunnistaa parrasta ja bändipaidoista.”

Nella Forssas
Sihteeri, Yhdenvertaisuusvastaava, Vuosijuhlavastaava

”Englannin fuksi ja humanistinörtti, joka eksyi Hyrmyyn ja esittää nyt tietävänsä jotakin metallista ja yliopisto-opiskelusta. Kuuntelen eniten power metallia, ja olen aina valmis keskustelemaan siitä, miksi Sabatonin musiikki on ylivoimaisesti parasta.”

Elina Huhtanen
Rahastonhoitaja

”Maisterivaiheen farmasisti. Bläkkis ja melodödis ym sinne päin. Ja Sabaton.

Kristian Kiljander
Ympäristövastaava


”Geologian opiskelija eli kivetkin kiinnostaa. Musiikkina toimii folkki, bläkkis ja dödis, kaikki pakanahengelläkin ja melodisenakin eli ensimmäisellä kerralla Hyrmyllä sanottiin olevan niin stereotyyppinen suomalainen musiikkimaku kuin olla voi. Lempibändinä Finntroll!”

Nestori Tähtinen
Tiedottaja, Vuosijuhlavastaava

”Helsinkiin ympäristötieteitä opiskelemaan eksynyt raskaan musiikin ystävä. Suurimman osan ajasta elän kuulokkeet korvilla ja niissä soi pääasiassa trässiä, dödistä ja progressiivista metallia. Mulle voi tulla aina juttelee, oon ihan mukava mutta ehkä vähän porilaine. ”

Eetu Tahvonen
Tapahtumavastaava

Niitä Vanhempia Muinaisia, aikoinaan englannin fuksina kerhoon liittynyt, nyt viimein katsomassa minkälaista meno on myös tuolta hallituspuolelta käsin. Hevayn suhteen aika moniruokainen; viime aikoina pyörityksessä ollut akselia dödis, doom ja bläkkis. Rässi, perinne- ja progesetitkin toimii. Osa kerhon pientä mutta innokasta chili-intoilijoiden heimoa.

Photo Credit: Khoa Vu, @khoavu299

Iida Ronkainen
Risteilyvastaava, Häirintäyhdyshenkilö, Tiedottaja, Tilavastaava

”Taktinen joka paikan höylä, jonka voi löytää lähes 90% ajasta jossain heilumasta. Metallin yksilö nauttii pääosin mustana mutta on erittäin avoin myös esim dödikselle ja lähes kaikelle. Hihasta saa tulla aina nykäsee oli tilanne mikä tahansa :)”

Olli Ojala
Webmaster &
Jäsenvastaava

”Last and certainly least. Tietojenkäsittelytieteen maisterivaihetta opiskeleva N-vuoden opiskelija. Hyrmyn vanha puheenjohtaja, joka palasi eläkkeeltä pitämään IT-puolta kunnossa. Folk-, Viikinki- & Powermetallin fiilistelijä.”

Toimihenkilöt

Matti Myllynen
Nakkikone

Hyrmyn entinen puheenjohtaja, joka lähti veroja pakoon Ruotsiin.