Järjestö

Helsingin yliopiston raskaan musiikin ystävät, tuttavallisemmin HYRMY, on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa toimiva järjestö. HYRMYn tarkoituksena on raskaan musiikin harrastajien yhdistäminen ja heidän harrastuksensa tukeminen. HYRMY on asiaansa uskova joukko ihmisiä, joille metallimusiikki on sydäntä lähellä.

Toiminta

Wictorey

HYRMY toiminta painottuu jäsenistön yhteisiin illanviettoihin, keikoilla käyntiin etkoja ja jatkoja unohtamatta, sekä Facebookissa ja IRCnetissä käytävään aktiiviseen nettikeskusteluun. Lisäksi tapana on ollut järjestää erilaisia ekskursioita, saunailtoja, sekä baarikierroksia. HYRMYläiset ovat perinteisesti olleet myös ahkeria festarikävijöitä. Kotimaisten festareiden lisäksi seuraa löytyy myös ulkomaisiin tapahtumiin. HYRMY on tullut tunnetuksi myös pienimuotoisena keikkajärjestäjänä. Suuremmat tapahtumat, kuten risteilyt ja runsaita kävijämääriä keräävät keikat, järjestetään useimmiten yhteistyössä muiden alan järjestöjen kanssa.

Jäsenistö

HYRMY on perustettu vuonna 2002. Jäsenmäärä on kasvanut vuosien varrella, mutta tästä huolimatta meno on pysynyt rentona ja rehellisenä keskittyen metallimusiikista sekä hyvästä seurasta nauttimiseen. Jäsenistö on hyvin värikästä, eikä ketään syrjitä musiikkimaun perusteella. Mukaan mahtuu koko metallin kirjo falsettiin nousevasta kasarihevistä aina synkimpään kuolonkorinaan asti. Jäsenistön ikäjakauma on laaja, sillä uusien tulokkaiden lisäksi monet vanhemmista jäsenistä ovat yhä toiminnassa mukana - osa jopa valmistumisesta huolimatta :) Ikäjakauman lisäksi myös HYRMYn sukupuolijakauma on ilahduttavan tasainen ja vähitellen jäsenistö on myös kansainvälistynyt, minkä huomaa etenkin illanvietoissa. Mitä siis vielä emmit, liity joukkoon!

Baarissa Kaverukset tuskassa Festareilla