Kerhotila

HYRMYn illanviettojen keskusnäyttämönä toimii järjestön kerhotila, ystävien kesken Kertsi. Perinteisesti Kertsillä pidettäviä tapahtumia ollaan kutsuttu kertsihengailuiksi, tai ytimekkäämmin pelkiksi kertseiksi. Hengailu kuvastaa hyvin menoa, sillä tunnelma on rennon epämuodollinen. Toisinaan kertseillä on jokin tietty teema, mutta usein Kertsille tullaan vain viettämään aikaa loistavien ihmisten ja raskaan musiikin parissa.

Kertsin sijainti

Domus Gaudium
HYRMYn Kertsi sijaitsee Leppäsuolla Domus Gaudiumin (Leppäsuonkatu 11) alimmassa kerroksessa Ulrika -klusterissa.

Kertsien aikana sisälle pääsee Domus Gaudiumin sisäpihan ovista painamalla ovisummerista Ulrika -klusterin nappia. Jos tätä ei löydy ja vaihtoehtoina on mm. Christina Regina, olet väärällä puolella taloa ;) Sisälle päästyäsi kävele rappuset alas ja käänny vasemmalle. Oikeanpuoleisessa lasiovessa lukee Ulrika, olet perillä.

Kartta Domus Gaudiumille

> Näytä suurempi kartta

Yleistä Kertsistä

Kertsi koostuu tilavasta aulasta, keittiöstä, wc:stä, sekä yhdestä isosta ja toisesta pienemmästä oleilutilasta. Kertsi on kengätön alue, eli kengät jätetään aulaan!

HYRMY jakaa tilat usemman muun järjestön kanssa, joten paikalla voi olla muidenkin järjestöjen edustajia. Nämä, sekä talon muut käyttäjät tulee ottaa huomioon mm. musiikkia luukuttaessa. Tämä pätee etenkin arkipäivisin virka-aikaan, jolloin talon pääkäyttäjiä ovat Helsingin kauppakorkeakoulun koulutuspalvelujen asiakkaat.

Tilojen yhteiskäytöstä vastaa niitä käyttävien järjestöjen tilavastaavista koottu Isännistö. HYRMYn osalta tilaa koskevat tiedustelut voi osoittaa ensijaisesti HYRMYn Tilavastaavalle.

Kertsin historia

HYRMYn ensimmäinen Kertsi sijaitsi vuoteen 2009 saakka aivan nykyisen Kertsin lähellä Domus Academican (Leppäsuonkatu 6) tiloissa. Vuosina 2010 - 2011 Kertsi siirtyi Uuden ylioppilastalon B-rapun 4. kerrokseen (Mannerheimintie 5 B). Uuden tilat olivat keskeisellä paikalla, mutta auttamattoman ahtaat HYRMYn kasvaneelle jäsenmäärälle. Nykyinen kertsi on suurin ja kaunein tähänastisista, ja sijaintinsa puolesta myös paluu juurille.

Domus Academican kertsi Uuden ylioppilastalon Kertsi Domus Gaudiumin Kertsi