Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HYRMY Returns! Paluukertsi

16/10/2021 @ 18:00 - 23:30

Aika on tullut!

Kuulkaa te kaikki uudet ja vanhat! HYY on virallisesti purkanut järjestötilojen koronarajoitukset 1.10. alkaen, ja kertsillä saa taas juhlia. Korona ei toki ole vielä kokonaan ohi, mutta meille kaikille rakas järjestöelämä palautuu viimein normaaliksi. HYRMY palaa kertsille lauantaina 16.10.!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi HYRMY:n kerhohuoneelle Domus Gaudiumin Ulrika-klusterille, osoitteeseen Leppäsuonkatu 11. Kertsirientomme alkavat, kuten aina ennenkin, kello 18:00, mutta paikalle on erittäin soveliasta saapua oman aikataulunsa mukaan milloin nyt perille ehtiikään.
Illan ohjelmistossa on luvassa perinteistä kertsihengailua, hallituksen järjestämä tervetuliaismalja noin kello 21:00 ja kaikenlaista muuta oheisaktiviteettia. Musiikki soi läpi illan ja kerhohuoneen lämpö pitää meidät virkeinä pitkään yöhön.

Erittäin lämpimästi haluamme tervehtiä kaikkia teitä, jotka ette HYRMY:llä ole vielä käyneet. Olitte sitten fukseja, viime vuonna koronan jalkoihin jääneitä järjestöstä kiinnostuneita tai aivan muita HYRMY:stä jotain kautta kuulleita, tämä on teidän hetkenne tulla tutustumaan järjestön toimintaan! Paluukertsi toimittaa tänä syksynä myös fuksikertsin virkaa ja järjestön hallitus on valmiudessa kotiuttamaan teidät kaikki osaksi rakasta yrmyjoukkiotamme.

Jos et ole vielä käynyt HYRMY:n kerhohuoneella etkä tiedä miten sinne saavutaan, tilaan pääsee Domus Gaudiumin sisäpihalla sijaitsevan etuoven kautta painamalla Ulrika-klusterin ovisummeria. Joku kerhohuoneella olevista ihmisistä avaa alhaalta oven, jonka jälkeen laskeudutte portaita alas kerhotilalle ja olette perillä.
Kertsillä nähdään! Vihdoin.

Tiedot

Päivämäärä:
16/10/2021
Aika:
18:00 - 23:30

Tapahtumapaikka

Ulrika-klusteri
Leppäsuonkatu 11
Helsinki,