Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ysärikertsi

maaliskuu 2 @ 18:00 - maaliskuu 3 @ 04:00

90-luku, tuo aika jonka vain muinaiset enää muistavat. Silloin julkaistiin lukuisia huikeita black ja death metal levyjä ja myös nu-metallia. Päätimme HYRMYssä että ehkä on aika mennä takaisin noihin vuosiin ja vähän fiilistellä että millaista se 90-luvulla tehty raskaampi musiikki olikaan. Elikkäs ysärikertsi jossa sitten pukeudutaan vähän hölmösti ja kuunnellaan niitä ysäriklassikoita mitä tuolloin julkaistiinkaan.

Homma menee perinteisiä latuja pitkin. HYRMY järjestää tilat ja äänentoiston. Te sitten tuotte paikalle itsenne niin saadaan mukavasti väkeä ja meteliä paikalle. Virvokkeita on suotavaa tuoda itse mukanaan jos sellaisia haluaa nauttia, sillä boolimaljamme eivät ole pohjattomat. Tapahtuma alkaa perinteiseen tapaan 18.00 ja päivähän on lauantai 2.3. ja jatkuu sitten taas yömyöhään.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita ja jos koet tai näet häiritsevää käytöstä ilmoita siitä jollekin hallituksen jäsenelle tai häirintäyhdyshenkilölle. Lisätietoja turvallisesta tilasta saa seuraavan linkin takaa:
https://hyy.fi/…/uut…/hyyn-turvallisemman-tilan-periaatteet/

Tiedot

Alkaa:
maaliskuu 2 @ 18:00
Loppuu:
maaliskuu 3 @ 04:00
Kotisivu:
https://fb.me/e/3lgMp6rsX

Tapahtumapaikka

Ulrika-klusteri
Leppäsuonkatu 11
Helsinki,
+ Google Map

Järjestäjä

Hyrmy